Szumi megye energetikai hálózatát támadták orosz kamikaze drónok – Körös Hírcentrum

szumi-megye-energetikai-halozatat-tamadtak-orosz-kamikaze-dronok-–-koros-hircentrum

Ukrán háború

Szumi megye energetikai hálózatát támadták szombatra virradóra Sahid típusú orosz kamikaze drónok – jelentette az ukrán regionális katonai vezetés.

Az Ukrajinszka Pravda helyi hírportál szerint Szumi városában részlegesen megszakadt az áram- és ivóvízszolgáltatás. A kelet-ukrajnai Donyeck megye nyugati részében fekvő Szelidove települését legkevesebb két irányított bomba találta el, öt ember életét oltva ki – ismertette Vagyim Filacskin kormányzó a Telegramon.

Hozzátette, hogy legalább további nyolc ember megsebesült. “Minden város és falu a donyecki régióban ellenséges támadások folyamatos veszélyének van kitéve” – hangsúlyozta Filacskin, akit az Interfax-Ukrajina hírügynökség idézett. Hozzátette, hogy a bombatámadás vállalati területet ért. Filacskin szerint több lakóépületben, üzletben és járműben, illetve egy üzemben különböző fokú károk keletkeztek.

MTI

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!