Folyamatos ellenőrzésekre készül a NAV Békésben – Körös Hírcentrum

folyamatos-ellenorzesekre-keszul-a-nav-bekesben-–-koros-hircentrum

Fokozott ellenőrzésre készülnek a NAV munkatársai júliusban és augusztusban Békésben. Mutatjuk az érintett helyszíneket és ágazatokat.

2024. július 8. és 12. között a NAV Békés Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai a szezonáliszöldség- és gyümölcsárusokat ellenőrzik. A nyugta- és számlaadást, valamint a foglalkoztatottak bejelentését vizsgálják.

hirdetés

2024. július 15. és 19. között a NAV Békés Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai a vendéglátóknál ellenőrzik a nyugta- és számlaadást, valamint a foglalkoztatottak bejelentését és az online pénztárgépekkel kapcsolatos kötelezettségeket.

2024. július 22. és 26. között a NAV Békés Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai Gyulán, Békéscsabán, Orosházán, Szarvason ellenőriznek. A revizorok a nyugta- és számlaadást, valamint a foglalkoztatottak bejelentését és az online pénztárgépek használatát vizsgálják.

2024. július 29. és augusztus 3. között a NAV Békés Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai a szezonális termékeket (vízibicikli, bringóhintó) árusító vállalkozásoknál ellenőrzik a nyugta- és számlaadást, valamint a foglalkoztatottak bejelentését.

2024. augusztus 5. és 9. között a NAV Békés Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai a vármegye strandjain a nyugta- és számlaadást, valamint a foglalkoztatottak bejelentését és az online pénztárgép használatát ellenőrzik.

2024. augusztus 21. és 30. között a NAV Békés Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai a papírboltokban és tanszerárusoknál ellenőriznek.

A nyári időszakban folyamatos a vármegyében folyó építkezéseken dolgozók jogviszonyának ellenőrzése is.

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!