Rendszeresen megalázta és bántalmazta az élettársát egy orosházi férfi – Körös Hírcentrum

rendszeresen-megalazta-es-bantalmazta-az-elettarsat-egy-oroshazi-ferfi-–-koros-hircentrum

Súlyosan bántalmazta édesanyját, ököl, verés, verekedés, kék, Verekedésbe, Mezőhegyes, verte feleségét egy füzesgyarmati férfi Illusztráció: Pixabay.com

Könnyű testi sértéssel és becsületsértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntette miatt emelt vádat az Orosházi Járási Ügyészség és vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt egy 33 éves büntetlen előéletű orosházi férfival szemben, aki rendszeresen megalázta és bántalmazta az élettársát.

A Békés Vármegyei Főügyészséf tájékoztatása szerint, a férfi és a nő 2019 nyarán ismerkedtek meg, majd élettársi kapcsolatot létesítettek, amely 2023. március végéig áll fenn. Élettársi együttélésük alatt a nő részben anyagi, részben érzelmi függősége miatt erősen kötődött a férfihoz, annak ellenére, hogy az a közös lakóhelyükön heti-kétheti rendszerességgel verbálisan és tettlegesen is bántalmazta. A férfi gyakran megalázta a nőt, őt becsületsértő kijelentésekkel illette, illetve a kezét, testét, haját megragadva lökdöste, és többször arra utaló a kijelentéseket tett, hogy véleménye szerint a veszekedés és a verekedés egy kapcsolat részét képezi.

hirdetés

Volt olyan, hogy a férfi a sértett édesanyjának jelenlétében akként bántalmazta a nőt, hogy őt ököllel testszerte ütötte, nyakát, testrészeit erőszakosan szorította, illetőleg olyan is előfordult, hogy egy tompa hegyű kenőkéssel a sértett nyakán és a hátán „W” alakú vágást ejtett. A sértett a 8 napon belül gyógyuló metszett-vágott sebek ellátása érdekében a kórházba is bement. Az egyik alkalommal, egy veszekedés során a férfi úgy combtájékon rúgta a sértettet, hogy ennek következtében a combján vérömleny és vérző sérülése is keletkezett. 2023. január 8-án, a délutáni órákban a férfi a személygépkocsijában egy alkalommal ököllel arcon ütötte a nőt, akinek felrepedt az ajka és 8 napon belül gyógyuló véraláfutásos sérülése keletkezett. A nő végül 2023 márciusában megszakította az élettársi kapcsolatot és feljelentést tett a férfival szemben.

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!