Életet menthet a szén-monoxid érzékelő – Körös Hírcentrum

eletet-menthet-a-szen-monoxid-erzekelo-–-koros-hircentrum

Életet menthet a szén-monoxid érzékelő Fotó: Csatári István tűzoltó őrnagy

2024. június 13-án az Országos Tűzmegelőzési Bizottsági tájékoztatót tartott az egykori gyomaendrődi KVMB irodában, amely jelenleg a Vidra-Körös-Kondor Mentőcsoport Egyesület székhelye.

A rendezvényre ellátogattak a gyomaendrődi Térségi Szociális Központ 6. sz. nyugdíjas klubjának 12 gondozottja és 2 gondozója. Majoros Zsolt tűzoltó alezredes, a Szeghalmi Katasztrófavédelmi Kirendeltség Polgári Védelmi felügyelője az idősgondozásban részt vevők számára tájékoztatást nyújtott a szén-monoxid érzékelők használatának fontosságáról, elhelyezéséről, valamint arról, hogy milyen felületen lehet megtalálni a Katasztrófavédelem által leginkább javasolt szén-monoxid érkézelők listáját.

hirdetés

Ráadásképpen a gondozottak megtekinthették a Vidra – Körös – Kondor Mentőcsoport Egyesület tagjainak légoltalmi/polgári védelmi gyűjteményét, és betekintést nyerhettek a közeljövőben alkalmazásra kerülő a KEHOP 1.1.0-15-2016-00003 számú pályázatán beszerzett pilóta nélküli légijárművek működésébe is.

A Katasztrófavédelem által felülvizsgált és megfelelőnek minősített CO érzékelők listája itt található.

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!