Rendszeresen bántalmazta az édesanyját egy vésztői férfi – Körös Hírcentrum

rendszeresen-bantalmazta-az-edesanyjat-egy-vesztoi-ferfi-–-koros-hircentrum

Súlyosan bántalmazta édesanyját, ököl, verés, verekedés, kék, Verekedésbe, Mezőhegyes, verte feleségét egy füzesgyarmati férfi Illusztráció: Pixabay.com

Testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntette miatt emelt vádat a Szeghalmi Járási Ügyészség és vádiratában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt egy 42 éves vésztői férfival szemben, aki rendszeresen bántalmazza az édesanyját. A járási ügyészség indítványt tett arra is, hogy a bíróság a próbaidő tartamára rendelje el a férfi pártfogó felügyeletét. 

A Békés Vármegei Főügyészség tájékoztatása szerint, a férfi és 71 éves édesanyja három éve költöztek Vácról Vésztőre a család megromlott anyagi helyzete miatt. A férfi nem dolgozik, jövedelme nincsen, az édesanyja tartja el. Ugyanakkor a férfi az édesanyját okolja a nehézségeikért, s elvárná tőle, hogy szerezzen több millió forintot azért, hogy rendbe tudja hozni az életét. Az idős sértett a fia ezen elvárásának nem tud eleget tenni, emiatt az gyakran veszekszik vele, ingerült, agresszíven viselkedik.

hirdetés

2023 augusztusától 2024. február 06. napjáig a férfi legalább három-négy alkalommal tettlegesen is bántalmazta az édesanyját az otthonukban. Az édesanyja karjait megszorította, ököllel megütötte, a lábaiba belerúgott. A sértettnek – aki a bántalmazás elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes – többször okozott nyolc napon belül gyógyuló, fájdalmas zúzódásokat a lábszárán, combjain, karjain, arcán. Az idős nő egy alkalommal kért segítséget a szomszédjától, amikor a helyszínre hívott mentősök ellátták a sérüléseit, a további orvosi beavatkozást azonban elutasította.

hirdetés

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!