Az Újvidéki nemzetközi élelmiszeripari vásáron járt a kamara – Körös Hírcentrum

az-ujvideki-nemzetkozi-elelmiszeripari-vasaron-jart-a-kamara-–-koros-hircentrum

A Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében utaztak vármegyei vállalkozók szerdán Novi Sadra, a 91. Újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Vásárra.

A térítésmentes szakmai út lehetőséget biztosított személyes találkozásokra, üzleti kapcsolatok építésére vagy fenntartására, új kereskedelmi megállapodásokra. Szikszai Csaba, az iparkamara külgazdasági és vállalkozásfejlesztési osztályának vezetője egyebek mellett Skapinyecz Péterrel, a CED Közép-európai gazdaságfejlesztési hálózat cégvezetőjével tárgyalt.

A vásáron az élelmiszer-feldolgozó ipar, a vegyianyag- és mezőgazdasági berendezések gyártói, a mezőgazdasági innovatív technológiák, valamint az alternatív energiaforrások felhasználásával foglalkozó cégek vettek részt. Ezen kívül a mezőgazdaság legújabb műszaki és technológiai vívmányai, a tudomány mezőgazdasági alkalmazásai, bioélelmiszerek, valamint földrajzi eredetmegjelöléssel rendelkezők kiállításai, a hazai génállomány gazdagsága, a legmodernebb mezőgazdasági gépek, a világ legtávolabbi zugaiból származó termékek és szolgáltatások kerültek terítékre.

Az utazást a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara, mint végső kedvezményezett a Nemzetgazdasági Minisztérium által támogatott Vállalkozásfejlesztési Projekt (VF44/5/2023) keretében valósította meg.

Újvidéki vásár iparkamara

Újvidéki vásár iparkamara

Szikszai Csaba (jobbról) és Skapinyecz Péter

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!