Idén is pályázhatnak az önkormányzati tűzoltóságok – Körös Hírcentrum

iden-is-palyazhatnak-az-onkormanyzati-tuzoltosagok-–-koros-hircentrum

tűzoltó, fakidőlés Fotó: Körös Hírcentrum

A központi költségvetés idén is támogatást biztosít az önkormányzati tűzoltóságok fejlesztésére, a rendelkezésre álló 225 millió forint felosztására a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pályázatot írt ki.

Az elmúlt évekhez hasonlóan 2024-ben is támogatásban részesülhet a Magyarországon működő hatvan önkormányzati tűzoltóság. Tűzoltóságonként maximálisan 3,9 millió forintra lehet pályázni. Az elnyert pénz természetbeni (BM OKF által beszerzett tűzoltó szakfelszerelések; EDR rádiók) és pénzbeli (tűzoltóvédő- és technikaieszköz-beszerzés; egyéb eszköz beszerzése; gépjárműfecskendő, tűzoltótechnikai eszközök felújítása, javítása; szertárépítés, felújítás) támogatásra fordítható.

hirdetés

A pályázati dokumentációkat az önkormányzati tűzoltóságoknak június 24-ig kell eljuttatniuk ahhoz a hivatásos tűzoltósághoz, amellyel együttműködési megállapodást kötöttek. A beérkezett pályázatok elbírálása legkésőbb augusztus 2-ig megtörténik. Kapcsolódó dokumentációk itt érhetők el.

hirdetés

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!