Szarvason is irodát nyitott a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara – Körös Hírcentrum

szarvason-is-irodat-nyitott-a-bekes-varmegyei-kereskedelmi-es-iparkamara-–-koros-hircentrum

Szarvason is irodát nyitott az iparkamara Rácz Annamária és Bődi János

Területi irodát nyitott Szarvason, a bíróság épülete mellett, a Kossuth utca 21. szám alatt az udvarban a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara. Bődi János általános alelnök szerint ez nagy segítséget jelent a vállalkozóknak.

„A kamara ismertségének növelése az egyik célunk, illetve az, hogy fizikailag is közelebb kerüljünk a kisebb-nagyobb cégekhez, vállalkozókhoz. Szeretnénk, hogy ne kelljen minden ügyintézés minden Békéscsabára utazniuk” – mondta Bődi János általános alelnök.

hirdetés

A bíróság épülete mellett, a Kossuth utca 21. szám alatt, az udvarban található irodában az irodavezető, Rácz Annamária segít az induló vállalkozásoknak a kezdeti lépésekben, támogatja a meglévő vállalkozások piacszerzését, tájékoztatást nyújt induló pályázatokkal kapcsolatban, kutat a vállalkozói nyilvántartó rendszerben.

Az irodába minden héten szerdán szakértők is ,,rendelnek”: Dr. Bagdi László ügyvédhez jogi kérdésekben, Sajti Lajoshoz munka- és tűzvédelmi témákban lehet fordulni, illetve a Széchenyi kártyáról, vállalkozói hitelekről is lehet személyesen egyeztetni Szarvason. Mivel az ügyfelek előre megbeszélt időpontra érkeznek, várakozniuk sem kell. Időpontot foglalni a 30/329-4018-as telefonszámon vagy interneten a bmkik.hu/tanacsadas címen lehet.

hirdetés

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!