A gyanú szerint el akarta lopni egy férfi azt az autót, ami végül a gyulai Wesselényi tóban kötött ki – Körös Hírcentrum

a-gyanu-szerint-el-akarta-lopni-egy-ferfi-azt-az-autot,-ami-vegul-a-gyulai-wesselenyi-toban-kotott-ki-–-koros-hircentrum

tóba gurult autó Gyulán Fotó: Wesselényi-tó / Facebook (illusztráció)

Azt mondta, hogy csak nekidőlt, de a gyanú szerint valójában el akart lopni egy autót egy férfi Gyulán. A balul elsült próbálkozás vége az lett, hogy a kocsi egy tóban kötött ki.

A Wesselényi tóban van egy autó, ezzel hívta a segélyvonalat egy férfi 2024. május 15-én 22 óra 20 perckor Gyulán. Orral előre gurult bele a mederbe, és az eleje volt a vízben. A rendőrök a rendszám alapján megkeresték a tulajdonost, a nő elmondta, hogy a tó közelében lakó rokonához vitte javítani a járgányt. Úgy állították le, hogy behúzták a kéziféket és bezárták az ajtókat.

hirdetés

A kocsitól nem messze, a tóparton a rendőrök megláttak egy férfit, akinek vizes volt a ruhája. Bár ő állítja, hogy csak nekidőlt, a gyanú szerint azonban kinyitotta a járművet és megpróbálta beindítani. Ez nem sikerült neki, ezért nekifeszült, hogy eltolja, de a kormányzártól nem tudta irányítani, így beletolta a tóba. A 28 éves kötegyáni férfit a Gyulai Rendőrkapitányság lopás bűncselekmény kísérletének elkövetésével gyanúsítja – írja a Police.hu.

hirdetés

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!