Hazudott a rendőröknek egy battonyai nő, eljárás indult ellene – Körös Hírcentrum

hazudott-a-rendoroknek-egy-battonyai-no,-eljaras-indult-ellene-–-koros-hircentrum

Súlyosan bántalmazta édesanyját, ököl, verés, verekedés, kék, Verekedésbe, Mezőhegyes, verte feleségét egy füzesgyarmati férfi Illusztráció: Pixabay.com

Azzal hívta fel a segélyhívót egy battonyai nő, hogy bántalmazta az élettársa. Valójában senki nem bántotta, ezért a rendőrség hamis vád bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt vádemelést javasol ellene.

Rendőri intézkedést kért egy nő 2023. december 14-én délután Battonyáról. A 112-t hívta és azt állította, hogy az élettársa bántalmazta. A rendőrök a háza kapuja előtt találták a bejelentőt, aki kérdésekre elmondta, hogy valójában nem bántotta senki, csak nem tud bemenni az otthonába, nem találja a kulcsát. Kerestették vele, és végül a saját a zsebéből vette ki, tehát rendőri intézkedésre nem is lett volna szükség. A nőt a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság hamis vád bűntett elkövetésével gyanúsítja, és vádemelést javasol ellene.

hirdetés

A történtek kapcsán a rendőrség nyomatékosan kéri, hogy csak veszélyhelyzetben hívják a segélyhívót, valótlan bejelentésekkel ne terheljék a vonalat! Ne állítsanak olyat, ami meg sem történt, ne tárcsázzák általános, tudakozó jellegű kérdésekkel (például: ügyfélszolgálatok hatáskörébe tartozó ügyek, általános és különleges tudakozók által megadható elérhetőségek, egyéb információk) a 112-t. Akkor se ezt a számot üssék be, ha szórakozni, beszélgetni szeretnének, vagy kisebb háztartási műszaki hibára akarnak megoldást találni. Minden perc számít, ne terheljék feleslegesen a rendszert!

Police.hu

hirdetés

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!