Több parkoló kocsit összekarcolt egy férfi Gyulán – Körös Hírcentrum

tobb-parkolo-kocsit-osszekarcolt-egy-ferfi-gyulan-–-koros-hircentrum

Köztéri szemeteseket rongált meg és parkoló kocsikat karcolt össze egy férfi Gyulán. A rendőrök a bejelentés után a helyszín közelében elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.

hirdetés

Több szemetest is megrongált és az útra dobott egy férfi Gyulán, a Karácsonyi János és a Dob utcában is 2024. április 20-án, pár perccel éjfél előtt. A bejelentés után a rendőrök perceken belül a helyszínre értek, ahol azt látták, hogy a köztéri kukákat felborogatták és többet közülük az út közepére dobtak.

hirdetés

A közelben igazoltattak egy 36 éves férfit, aki már nem volt ismeretlen előttük. Nem tagadta, hogy ő rongálta meg a szemeteseket, azt mondta, hogy azért tette, mert feszült volt, és tombolnia kellett. A rendőrök az előállítása során egy metszőollót is találtak nála, amit elvettek tőle. A férfi végig zavartan viselkedett emiatt mentőt hívtak hozzá. Másnap több bejelentés is érkezett arról, hogy Gyulán parkoló autókat rongáltak meg. A gyanú szerint a férfi, amellett, hogy a kukákon töltötte ki a dühét, nem sokkal korábban a szomszédos utcákban több kocsira is ikszeket, köröket karcolt, de volt, amelyikre betűket írt.

A Gyulai Rendőrkapitányság garázdaság és rongálás vétsége miatt indított büntetőeljárást ellene.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

Police.hu

hirdetés

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!