Közlekedési versenyen mérték össze tudásukat – Körös Hírcentrum

kozlekedesi-versenyen-mertek-ossze-tudasukat-–-koros-hircentrum

Kilenc csapat indult a Mezőberényben megrendezett XX. Polgárőr Közlekedésbiztonsági Versenyen. Csapatban a mezőberényi és tarhosi polgárőrök győztek, egyéniben egy szarvasi polgárőr nyújtotta a legjobb teljesítményt.

hirdetés

A Békés Vármegyei Baleset-megelőzési Bizottság 2024. április 20-án rendezte meg a XX. Polgárőr Közlekedésbiztonsági Verseny vármegyei fordulóját Mezőberényben. A versenyzőket Jakusovszki Zoltán r. alezredes, a Mezőberényi Rendőrörs parancsnoka köszöntötte. Ezután elméleti és gyakorlati feladatokban mérték össze tudásukat a polgárőrök, tesztet töltöttek és ügyességi pályán is bizonyíthattak.

hirdetés

Az eredményhirdetésen Pelleg József r. alezredes, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője köszönte meg a polgárőrök áldozatos munkáját és gratulált a versenyen nyújtott teljesítményükhöz.

Fotó: Police.hu

A legeredményesebb a mezőberényi és tarhosi polgárőrök csapata lett, amelynek tagjai Balog Marianna, Peres Mihály, Gál Ferenc és Taba Márk Balázs. A második helyen csabaszabadi polgárőrei végeztek. A négyest Kesjár Mátyás, Tomán Zoltán, Kesjár István Mihály és Kesjár Ádám Dániel alkotta. A harmadik legjobb teljesítményt a szarvasi csoport nyújtotta, amelyben Tusjak Tamás, Pljesovszki János, Pataki Balázs és Juhász Károly Sándor versenyzett. Egyéniben a szarvasi Pljesovszki János lett az első, másodikként végzett Roszik László Róbert Dobozról, a harmadiknak járó díjat pedig Kesjár Ádám Dániel vehette át, aki a csabaszabadi csapat tagja volt.

Police.hu

hirdetés

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!