Gyerekzsivajtól lesz hangos a békéscsabai főtér – Körös Hírcentrum

gyerekzsivajtol-lesz-hangos-a-bekescsabai-foter-–-koros-hircentrum

Közösen ünnepel április 23-án a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Békés Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

hirdetés

A két szervezet együtt dolgozik a bajban, együtt óvja az emberek biztonságát, így védőszentjei előtt is közösen hajt fejet. Kedden kilenc órától a békéscsabai Szent István téren számos interaktív program, szakmai bemutató nyújt élményteli kikapcsolódást és felhőtlen szórakozást gyereknek, felnőttnek egyaránt.

hirdetés

A rendezvény fontos üzenete: ahogyan egykor a két római katona és keresztény a jóért, az embertársai javáért cselekedett, úgy a ma tűzoltói és rendőrei is a közösség javáért tevékenykednek, és vállalnak nap, mint nap áldozatot.

A rendezvényre kilátogatók a rendőrség eszközein és bemutatóján kívül megtekinthetnek egy gépjármű fecskendőt, egy emelőkosaras járművet, valamint egy mobil labort. A vállalkozó szelleműek egy füstsátorba is bemerészkedhetnek.

Forrás: katasztrófavédelem

katasztrófavédelem

hirdetés

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!