Szép Békés vármegyei eredmények születtek a terepfutó versenyeken – Körös Hírcentrum

szep-bekes-varmegyei-eredmenyek-szulettek-a-terepfuto-versenyeken-–-koros-hircentrum

Első alkalommal biztosított helyszínt a BM Országos Terepfutó és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Pontszerző Terepfutó Bajnokságnak a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

hirdetés

A Szekszárdon április 17-én megtartott országos bajnokságot a Magyar Rendészeti Sportszövetség, az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület és a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közösen rendezte meg a Szekszárd közelében fekvő Sötétvölgyi Gyermektábort körülölelő erdőben

hirdetés

A bajnokságon a Belügyminisztérium és a belügyi szerveknél dolgozók, valamint a belügyi oktatási intézmények tanulói is részt vettek. A futók különböző korcsoportokban két, három, négy és hat kilométeres távon indultak.

Békés vármegyei eredmények a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Pontszerző Terepfutó Bajnokságán:

Férfi III. korcsoportban (OKF csapat versenyszámban) II. helyezést ért el a Békés Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata

Férfi III. korcsoportban (OKF egyéni versenyszámban) VI. helyezést ért el: Pepó János Zoltán – Békés VMKI

Férfi IV. korcsoportban (OKF egyéni versenyszámban) V. helyezést ért el: Bánfi András – Békés VMKI

A legeredményesebb belügyi csapat a Terrorelhárítási Központé, míg a legjobb katasztrófavédelmi csapat a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságé lett.

hirdetés

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!