Pozsonyban járt a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara hattagú delegációja – Körös Hírcentrum

pozsonyban-jart-a-bekes-varmegyei-kereskedelmi-es-iparkamara-hattagu-delegacioja-–-koros-hircentrum

Pozsonyban járt a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara hattagú delegációja hétvégén.

hirdetés

A négy napos utazáson részt vevők ellátogattak a Danubius Gastro 2024 Kiállításra, illetve viszonozták a Pozsonyi Kereskedelmi és Iparkamara látogatását.

„Régen esedékes volt a látogatás Pozsonyban  – Jó volt látni, hogy milyen sokat fejlődött a szlovák főváros és a céglátogatások is hasznosak voltak. Jártunk a Mobility&Innovation Production Kft-nél, ahol hidrogénüzemű járműveket, buszokat gyártanak. Találkoztam a pozsony kamara elnökével, Igor Junas-szal, megegyeztünk, hogy Békéscsabára szervezünk egy szlovák-magyar-román konferenciát és üzletember találkozót” – mondta dr. Orosz Tivadar, a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

A delegáció ezen kívül számos fontos üzletemberrel folytatott eszmecserét és részt vett a Danubius Gastro 2024 kiállításon is, ahol a gasztronómiai újdonságokról tájékozódtak. Ez a program különösen Vozár Mártonnak, a Békés vármegyei kamara alelnökének és a turisztikai tagozat elnökének volt hasznos, aki a helyi vállalkozóknak adja majd át a Pozsonyból hozott ötleteket.

Pozsonyban járt az iparkamara

Pozsonyban járt az iparkamara

Igor Junas és Dr. Orosz Tivadar

hirdetés

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!