A Linamar Hungary Zrt. az év duális képzőhelye az országban – Körös Hírcentrum

a-linamar-hungary-zrt.-az-ev-dualis-kepzohelye-az-orszagban-–-koros-hircentrum

A Linamar Hungary Zrt. nyerte a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara „Az év duális képzőhelye – 2024” – a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Szakképzési díja elnevezésű pályázatot nagyvállalkozás kategóriában.

hirdetés

A kamara a díj odaítélésével kívánta elismerni Békés vármegyei képzőhelynek az elmúlt időszakban nyújtott kitartó munkáját, valamint az új duális szakképzési rendszer gyakorlati megvalósítása terén kifejtett kiemelkedő szakmai tevékenységét és elért teljesítményé.

A díj távlati célja a hazai szakképzés színvonalának emelése, népszerűsítése és a minőségi képzés ösztönzése. Az elismerést három kategóriában, egyéni, mikro- és kisvállalkozások, valamint közepes és nagyvállalkozások körében ítélték oda.

A Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara nemcsak képzőhelyként számíthat a Linamar Hungary Zrt-re, hanem a pályaorientációban is nagy segítséget jelent a cég, hiszen számos általános iskolás, pályaválasztás előtt álló csoportot fogadnak. A gyerekeknek bemutatják, milyen a munka a vállalatnál és milyen munkakörökben lehet elhelyezkedni, illetve ahhoz mi kell. A pályaorientációs munkát a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatja.

hirdetés

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!