Négy év börtönbüntetésre ítélt nőt fogtak el a békéscsabai rendőrök – Körös Hírcentrum

negy-ev-bortonbuntetesre-itelt-not-fogtak-el-a-bekescsabai-rendorok-–-koros-hircentrum

Négy év börtönbüntetésre ítélt nőt fogtak el a békéscsabai rendőrök a fővárosban. Amikor Békés vármegyéből Budapestre költözött, nem jelentette be az új lakcímét, de így sem sikerült kibújnia a felelősség alól.

Rablás és más bűncselekmények miatt jogerősen négy év szabadságvesztésre ítélt nőt fogtak el 2024. április 5-én a békéscsabai rendőrök Budapesten. A 33 éves nő korábban Békéscsabán és Sarkadon lakott, majd amikor a fővárosba költözött, nem jelentette be az új lakcímét és nem is kezdte meg a börtönbüntetése letöltését.

hirdetés

A Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja ezért egy hónappal ezelőtt elfogatóparancsot adott ki ellene. Emellett egy kábítószer-kereskedelem bűntett miatt folyamatban lévő nyomozásban az egyik fővárosi kerületi rendőrkapitányság is elrendelte a körözését, és felkerült a TOP 50-es körözési listára.

Miután a Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozói kiderítették, hogy hol bujkál, a Körös Közterületi Támogató Alosztály rendőreivel együtt elmentek érte. Hiába szólították fel, hogy nyisson ajtót, nem tette meg, de ez nem volt akadálya annak, hogy elfogják és bevigyék a büntetés-végrehajtási intézetbe – írja a Police.hu.

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!