Ittasan, jogosítvány nélkül, lopott kocsival ütközött villanyoszlopnak egy férfi Mezőberényben – Körös Hírcentrum

ittasan,-jogositvany-nelkul,-lopott-kocsival-utkozott-villanyoszlopnak-egy-ferfi-mezoberenyben-–-koros-hircentrum

autó, műszerfal, ittas vezetés, halálos baleset Kiemelt kép illusztráció!

A baleset előtt nem sokkal rendőrök akarták igazoltatni, de nem állt meg. A Békési Rendőrkapitányság több eljárást indított ellene.

Országúti fényszóróval közlekedett egy autós 2024. április 2-án 23 óra 50 perc körül Mezőberényben, a Táncsics Mihály utcában. A járőrök igazoltatni akarták, de nem állt meg, hanem bekanyarodott egy utcába, ahol néhány méterrel arrébb villanyoszlopnak ütközött. Az összetört autóból ketten ugrottak ki és megpróbáltak elmenekülni.

hirdetés

A kocsi vezetőjét, egy 20 éves helyi férfit rövid időn belül elfogták a rendőrök. Kiderült, hogy ittas és nincs jogosítványa. A járművet, amivel balesetezett, a város főteréről lopta el. Nem volt nehéz dolga, ugyanis nyitva volt, és kulcsot is benne hagyta a tulajdonos.

A Békési Rendőrkapitányság őrizetbe vette a férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt, és három napon belül bíróság elé állíthatják. Emellett jármű önkényes elvétele és ittas vezetés miatt is büntetőeljárás is indult ellene – írja a Police.hu.

Ez is érdekelheti:

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!