Hatóság félrevezetése miatt jelentettek fel egy férfit a békéscsabai rendőrök – Körös Hírcentrum

hatosag-felrevezetese-miatt-jelentettek-fel-egy-ferfit-a-bekescsabai-rendorok-–-koros-hircentrum

kolbász, lopás Kiemelt kép illusztráció! Fotó: iStock

Rendőrségi hírek Békés Vármegyéből.

Körözött autót foglaltak le a rendőrök 2024. március 28-án este a gyulai közúti határátkelőhelyen. Egy román férfi belépésre jelentkezett, trélerrel személygépkocsikat szállított. Az egyikről kiderült, hogy a spanyol hatóságok körözik, ezért azt a kocsit nem vihette tovább.

hirdetés

Hatóság félrevezetése miatt 2024. március 29-én a békéscsabai rendőrök feljelentettek egy férfit. Azért mentek ki hozzá, mert betelefonált, hogy a tanyája füstölőjéből házi hústermékeket vittek el, illetve benzint és dohányt is loptak tőle. Betörésre utaló nyom nem volt, és a férfi végül elmondta, hogy nem történt lopás. Szétosztogatta, házi pálinkára cserélte azokat a dolgokat, amiket hiányol.

Felment egy autó tetejére egy 17 éves fiú 2024. április 1-jén késő este Békéscsabán, az Orosházi úton. A kocsi már régóta egy helyen, a felüljáró alatt áll, barátaival korábban már fel is figyeltek rá. Most hárman beszélgettek azon a helyen és társai mondták neki, hogy menjen fel a kocsi tetejére. Ő ezt meg is tette, fellépett a motorháztetőre, onnan a szélvédőre, majd a tetőre. A szélvédő, ami már törött volt, még jobban összetört. A fiú ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság miatt büntetőeljárást indított.

Police.hu

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!