Kábítószerrel kereskedő testvérpárt fogtak el a rendőrök – Körös Hírcentrum

kabitoszerrel-kereskedo-testverpart-fogtak-el-a-rendorok-–-koros-hircentrum

kábítószer kereskedők elfogás

A kábítószert előállító és azzal kereskedő testvérpárt és a velük együtt dolgozó társukat a drog elosztása közben fogták el a szegedi rendőrök.

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói összehangolt akcióban a Csongrád-Csanád és a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Osztályának támogatásával három kereskedőt és 15 fogyasztót állítottak elő Szegeden 2024. március 26-án este.

hirdetés

A rendőrök az egyik férfit útközben, egy másikat egy szegedi lakásban a kábítószer elosztásakor, harmadik társukat pedig menekülést követően egy kiskundorozsmai lakóházban fogták el. A dorozsmai ingatlanban bűncselekményből származó 12 millió forintot, hasonló értékű eurót, kábítószer előállításához szükséges eszközöket és vegyszereket foglaltak le.

A megalapozott gyanú szerint a testvérpár és harmadik társuk évek óta ellátta Szegedet marihuánával és amfetaminnal.

A három elkövetőt a rendőrök kábítószer-kereskedelem bűntette és más bűncselekmény miatt vették őrizetbe, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Police.hu

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!