Lakatlan házból próbált lopni egy férfi Orosházán – Körös Hírcentrum

lakatlan-hazbol-probalt-lopni-egy-ferfi-oroshazan-–-koros-hircentrum

lopás Orosházán, lopás, kék hír Illusztráció: Pixabay.com

Lopás Orosházán és Békésen, garázdaság Békéscsabán.

Lopáson értek tetten egy férfit 2024. március 18-án, Orosházán. Egy Tátra utcai lakatlan házba ment be és lámpákat, elektromos fúrógépeket pakolt össze. A szomszéd meglátta és hívta a ház tulajdonosának a fiát, aki rögtön telefonált a rendőrségre. A férfit így még a házban elfogták, tettéért büntetőeljárásban kell felelnie.

hirdetés

Lépcsőházban hangoskodott, garázdálkodott egy férfi 2024. március 18-án, délután Békéscsabán. Egy Lencsési úti társasházban ittasan megjelent a testvérénél, a lakása ajtaja előtt kiabált, majd berúgta az ajtót és bántalmazta öccsét. A rendőrök előállították, büntetőeljárást indítottak ellene és ideiglenes megelőző távoltartó határozatban megtiltották neki, hogy a testvérét felkeresse.

Fizetés nélkül akart távozni egy kunágotai férfi egy boltból 2024. március 18-án, Békésen. Egy több mint ötezer forint értékű árut nem akart kifizetni, a pénztáros azonban észrevette, mire készül és kijáratnál feltartóztatták. A férfit a Békési Rendőrkapitányság lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

Police.hu

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!