Autójának minden gyári üregét cigarettával tömte tele – Körös Hírcentrum

autojanak-minden-gyari-ureget-cigarettaval-tomte-tele-–-koros-hircentrum

cigarettával tömte tele Fotó: Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)

Egy bolgár autós járművének minden gyári üregét cigarettával tömte tele. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Győr-Moson-Sopron vármegyénél már nem engedték tovább a csempészcigarettát fuvarozó sofőrt.

Közel kétezer doboz bolgár zárjegyes cigarettával indult útnak Németországba az a 32 éves férfi, akinek autója fennakadt a pénzügyőri mustrán. A járőrök Hegyeshalomnál figyeltek fel a német rendszámú személyautóra. A kombi már a rutinszerű kopogtatásos módszernél megbukott az ellenőrzésen. A jármű oldalsó ajtajai, az ülések háttámlái, a sárvédők üregei, a tetőkárpit és még a hangfal is dohánytermékkel volt kitömve. A fiatal sofőr azt mondta, hogy a füstrudak nem hozzá tartoznak, de tudta, hogy az autóban vannak.

hirdetés

Az egyenruhások összesen 1 970 doboz cigarettát találtak a jármű rekeszeiben. A közel 4,5 millió forint értékű füstölnivalót lefoglalták. Az elkövetőnek jövedéki törvénysértés és költségvetési csalás miatt kell felelnie, valamint több milliós bírságra is számíthat.

cigarettával tömte tele az autót
Fotó: Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)
cigarettával tömte tele az autót
Fotó: Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!