Szakmai utat szervezett Bécsbe a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara – Körös Hírcentrum

szakmai-utat-szervezett-becsbe-a-bekes-varmegyei-kereskedelmi-es-iparkamara-–-koros-hircentrum

Bécsbe, a Wohnen & Interieur Nemzetközi Lakberendezési, Bútoripari és Design Kiállításra és a Ferien Messe Nemzetközi Turisztikai Szakkiállításra szervezett utat csütörtökre a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Ausztria legnagyobb és leglátványosabb lakberendezési kiállítására a megyéből negyvenen utaztak, akik egyebek mellett a bútor, dekoráció, uszodatechnikai, szauna, jakuzzi, nyílászáró, padozat, lambéria, kandalló, lakástextil, bel- és kültéri világítótestek, lakáskultúra, szórakoztató elektronika, belsőépítészeti legújabb trendjeit nézhették meg.

hirdetés

A Ferien-Messe Ausztria legnagyobb utazás, turizmus kiállításán a világ 5 kontinenséről, 175 kiállító képviseltette magát. A kiállításon utazási irodák, szálláshely szolgáltatók, luxus utazások, buszos, hajós utak, kulturális célpontok, utazási biztosítók, tour operátorok, éttermek mutatkoztak be.

Bécsi kiállítás Békés iparkamara

Bécsi kiállítás Békés iparkamara

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!