Drónokkal és rakétákkal támadta Oroszország Ukrajnát hétfőre virradóra – Körös Hírcentrum

dronokkal-es-raketakkal-tamadta-oroszorszag-ukrajnat-hetfore-virradora-–-koros-hircentrum

Ukrán háború

Az ukrán légvédelem kilenc régió felett 22 orosz drónból 17-et semmisített meg hétfőn kora hajnalban ukrán hivatalos jelentések szerint.

A dróntámadás következtében Krivij Rih városban egy lakóházban tűz ütött ki, a mentőszolgálatok időben evakuálták a lakókat, a tűzszerészek pedig hatástalanították a drón robbanótöltetét.

hirdetés

A központi Kirovohrad régióban a támadásban ipari létesítmények és a közeli lakóépületek rongálódtak meg – közölte Andrij Raykovics Kirovohrad kormányzója Telegram csatornáján.

Oroszország az éjszaka folyamán hét rakétát is kilőtt ukrajnai célpontokra – jelentette a légierő a Telegram csatornáján közzétett közleményében.

Egy éjszakai rakétacsapás a keleti Harkivi területen megrongált egy tűzoltóállomást és megsebesített egy embert – közölte az állami katasztrófavédelmi szolgálat. Arról, hogy mi történt a többi rakétával és a le nem lőtt drónokkal, nem közölték.

MTI

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!