Két bangladesi férfit találtak egy autó kibővített alvázában – Körös Hírcentrum

ket-bangladesi-ferfit-talaltak-egy-auto-kibovitett-alvazaban-–-koros-hircentrum

egy autó alvázában bújtak el Fotó: Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)

Két bangladesi férfit találtak a pénzügyőrök egy román sofőr bolgár honosságú járművének kibővített alvázában az M1-es autópályán, Concó pihenőhelyen – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kedden az MTI-vel.

Azt írták, az instabil ülések és az eltérő színű autókárpit keltette fel a pénzügyőrök figyelmét. A tájékoztatás szerint az épített alváz alá egy kétméteres fém kalodát hegesztettek, amely szinte a földet súrolta. A járőrök kivették az autó üléseit, ami alól előkerült az üreg bejárata, ahol két férfi feküdt összepréselve. A NAV munkatársai a sofőrt az utasaival együtt átadták a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak.

A magukat bangladesi állampolgárnak valló férfiak a rendőri intézkedéskor magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért velük szemben a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően jártak el, az embercsempész ellen büntetőeljárást indítottak – olvasható a közleményben.

egy autó alvázában bújtak el
Fotó: Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)
egy autó alvázában bújtak el
Fotó: Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)
Fotó: Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)
egy autó alvázában bújtak el
Fotó: Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)

MTI

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!