Rózsával kedveskedtek a hölgyeknek a Csaba Centerben – Körös Hírcentrum

rozsaval-kedveskedtek-a-holgyeknek-a-csaba-centerben-–-koros-hircentrum

Március 8-án az egész világ a nőket, hölgyeket, asszonyokat, lányokat, vagyis a szebbik nemet ünnepli és köszönti! Ezen a napon elmaradhatatlan, hogy a Csaba Center is egy-egy kedves gesztussal, meglepetéssel kedveskedjen hölgy vásárlóinak és az üzletben dolgozó kolléganőknek.

Immár sok éve tart ez a hagyomány, amit idén sem szakítottak meg. „Nagy öröm számunkra, amikor egy szál rózsáért cserébe egy-egy kedves mosolyt, egy jó szót vagy esetleg egy aprócska könnycseppet kapunk. Fontosnak tartom, hogy azok a hölgyek, akik ezen a napon ellátogatnak hozzánk, jó érzéssel távozzanak és kellemes emlékeket hagyjunk bennük. Persze előfordul, hogy mindenkinek nem tudunk személyesen virágot adni, de ezúton jelképesen is szeretnénk minden hölgyet Nőnap alkalmából köszönteni” – jelentette ki Hrabovszki György igazgató.

hirdetés

A nőnapi virágosztáson a Csaba Center tulajdonosa Zsibrita Pál is részt vett az első néhány szál virág átadásának erejéig. Minden kedves hölgynek ezúton is Boldog Nőnapot kíván a Csaba Center menedzsmentje és férfi kollektívája.

nőnapi köszöntés a Csaba Centerben
Fotó: Körös Hírcentrum
nőnapi köszöntés a Csaba Centerben
Fotó: Körös Hírcentrum
nőnapi köszöntés a Csaba Centerben
Fotó: Körös Hírcentrum
nőnapi köszöntés a Csaba Centerben
Fotó: Körös Hírcentrum

hirdetés

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!