Más autójával, ráadásul ittasan furikázott egy férfi Békésen – Körös Hírcentrum

mas-autojaval,-raadasul-ittasan-furikazott-egy-ferfi-bekesen-–-koros-hircentrum

autó, műszerfal, ittas vezetés, halálos baleset Kiemelt kép illusztráció!

Más autójával és ittasan furikázott egy férfi Békés vármegyében. Nem voltak nála az iratai, a rendőröknek pedig a féltestvére adatait adta meg, így három bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják. Az ellene indult eljárás iratai már az ügyészségen vannak.

Nyitva volt és benne maradt az indítókulcs, így könnyedén el tudott vinni egy férfi egy autót 2024. január 9-én este Békésről, a Táncsics Mihály utcából. A rendőrök nem sokkal később megtalálták, Mezőberény közelében robbant le a kocsival, mert kifogyott belőle az üzemanyag.

hirdetés

Az iratai nem voltak nála, de mondott egy nevet és személyes adatokat, azonban hamar kiderült, hogy nem teljesen stimmelnek. A családnévvel és az első keresztnévvel nem volt probléma, de megtoldotta még egy Józseffel is, ugyanis a féltestvérével ugyanúgy hívják őket, csak őt egy, a bátyját pedig két névre keresztelték.

Persze hamar kiderült, hogy nem mondott igazat, ráadásul az alkoholszonda is ittasságot jelzett nála. Így három bűncselekménnyel gyanúsították meg: jármű önkényes elvétele, járművezetés ittas állapotban és hamis vád miatt is felelnie kell. A Békési Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot, az iratokat március 7-én a vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségre.

Police.hu

hirdetés

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!