Lassan megszűnik a csapadék, vasárnap közel lesz a 20 fok – Körös Hírcentrum

lassan-megszunik-a-csapadek,-vasarnap-kozel-lesz-a-20-fok-–-koros-hircentrum

szélmalom, időjárás, tavasz Kiemelt kép illusztráció! Fotó: Pixabay.com

Déliesre forduló áramlással egyre melegebb légtömegek érkeznek fölénk, vasárnap délen ismét közel lesz a 20 fok – írja honlapján az Időkép.

A szomorkás, többfelé csapadékos időért felelős magassági hidegörvény pénteken fokozatosan gyengül, feloszlik fölöttünk, szombattól pedig déliesre forduló áramlással egyre melegebb levegő érkezik fölénk, hétvégén visszatér az igazi tavasz.

hirdetés

Ismét elérhetjük a 20 fokot

Szombat reggel még többfelé előfordulhat talajmenti fagy, gyenge fagy, napközben azonban már 10-16 fokig melegszik a levegő. Sokat fog sütni a nap, bátran tervezhetünk kirándulást, szabadtéri programokat. Csak délután növekedhet meg nyugaton erősebben a felhőzet, kisebb eső azonban kevés helyen fordulhat elő.

Vasárnap tovább melegszik az idő, délen a 20 fokot is elérhetjük, északon, északkeleten viszont hűvösebb lesz, itt délután 10-13 fokot mutathatnak a hőmérők. Ezen a napon már több lesz fölöttünk a felhő, az esti órától az esernyők is többfelé előkerülhetnek.

hirdetés

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!