A hatodik-hetedik osztályos tanulóknak hirdet vetélkedőt az iparkamara – Körös Hírcentrum

a-hatodik-hetedik-osztalyos-tanuloknak-hirdet-vetelkedot-az-iparkamara-–-koros-hircentrum

A hatodik-hetedik osztályos tanulóknak vetélkedőt hirdet a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával.

A programmal szeretnék elérni, hogy a diákok önállóan is ismerkedjenek a szakmák világával, szélesítsék látókörüket és minél tájékozottabbak legyenek a szakmatanulási lehetőségek terén.

hirdetés

A fiataloknak az első fordulóban azt kell ismertetniük egy hatvan másodperces videóban, hogy mi jut eszükbe a pályaválasztásról. A második fordulóban 16 szakmából (például a bádogos, a színház – és rendezvénytechnikus vagy éppen a szociális ápoló és gondozó) kell egyet választani és azt bemutatni a csapat szemüvegén keresztül egy lapbook formájában. A harmadik, már személyes fordulóba a tíz legtöbb pontot elérő formáció jut be.

A vetélkedő során nemcsak ismeretekkel gazdagodnak a diákok, hanem értékes nyereményeket is tartogat számukra és felkészítő tanáraik számára a kamara. Részletek az alábbi weboldalon, illetve a JóPálya – és a tiéd?! Facebook oldalon.

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!