Súlyos testi sértés bűntette miatt emeltek vádat egy kevermesi férfi ellen – Körös Hírcentrum

sulyos-testi-sertes-buntette-miatt-emeltek-vadat-egy-kevermesi-ferfi-ellen-–-koros-hircentrum

Súlyosan bántalmazta édesanyját, ököl, verés, verekedés, kék, Verekedésbe, Mezőhegyes Illusztráció: Pixabay.com

Súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Békéscsabai Járási Ügyészség és vádiratában végrehajtandó börtönbüntetés és közügyektől eltiltás mellékbüntetés kiszabására tett indítványt egy 42 éves büntetett előéletű kevermesi férfi ellen, aki megverte a volt apósát.

A Békés Vármegyei Főügyészség közleménye szerint, a férfi 2003-tól 2013. évig házastársi kapcsolatban élt a sértett férfi lányával. A férfi a családtagjai sérelmére elkövetett bűncselekmények miatt 2012 júliusában letartóztatásba került, majd jogerős börtönbüntetését töltötte 2018. július 19-ig, 2012. óta nem is találkozott a volt apósával. 2023. augusztus 15-én, az esti órákban azonban összetalálkoztak a békéscsabai vasútállomás főbejárata melletti kijelölt dohányzóhelyen. A terhelt odalépett volt apósához és kérdőre vonta, hogy miért nem ismeri meg. A 72 éves idős sértett nem kívánt a terhelttel kommunikálni, ezért közölte vele, hogy siet, hamarosan indul a vonata Gyomaendrődre.

A terhelt ekkor a sértett elé lépett, ököllel két alkalommal arcon ütötte, megkísérelte megrúgni, majd a vállánál fogva két kézzel meglökte, aminek következtében a sértett a földre esett, majd a helyszínről elment. A sértett ezt követően a vonatra felszállt és elhelyezkedett az egyik kabinban. A terhelt a sértett után ment a vonatra, és miután a kabinban rátalált, fejbe rúgta, majd ököllel megütötte az arcán, az orr tájékon.

A bántalmazás és a sértett vérző sérüléseit látva az egyik utas kihívta a mentőket, akik a sértettet beszállítottak a békéscsabai kórház sürgősségi osztályára. A sértett a bántalmazás következtében súlyos, 8 napon túl gyógyuló orrcsont-törést és más, zúzódásos-horzsolásos sérüléseket szenvedett.

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!