Két gyulai családi házban is jelzett a szén-monoxid érzékelő – Körös Hírcentrum

ket-gyulai-csaladi-hazban-is-jelzett-a-szen-monoxid-erzekelo-–-koros-hircentrum

szén-monoxid

Jelzett a szén-monoxid érzékelő egy családi házban tegnap (kedd) este Gyulán, Réthy Lipót utcában.

Az ingatlant mindenki időben elhagyta, rosszullétre senki sem panaszkodott. A helyi hivatásos tűzoltók ellenőrző mérései igazolták a mérgező gáz jelenlétét a levegőben. A gázszolgáltató munkatársa egy nyílt égésterű gázkazánt a rendszerből ideiglenesen kizárt. Lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor, a karbantartás elvégzéséig az épület alternatív módon továbbra is fűthető maradt.

Ugyancsak jelzett a szén-monoxid érzékelő egy gyulai családi házban kedd este a Délibáb utcában.

Rosszullétre senki sem panaszkodott, a lakók az ablakokat kinyitották és kimentek a házból. A helyi hivatásos tűzoltók és a gázszolgáltató munkatársainak ellenőrző mérései igazolták a mérgező gáz magas koncentrációját a levegőben. A gázszolgáltató egy nyílt égésterű gázkazánt a karbantartás elvégzéséig a rendszerből ideiglenesen kizárt. Az épület fűtése átmenetileg nem biztosított, így lakosságvédelmi intézkedés keretében az ingatlan négy lakója ideiglenesen rokonokhoz költözött – tájékoztatott a katasztrófavédelem.

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!