Vidám hangulatú sportbállal a sportszervezetekért – Körös Hírcentrum

vidam-hangulatu-sportballal-a-sportszervezetekert-–-koros-hircentrum

Február második hétvégéjén tartották a városi sportcsarnokban a 12. Békési Sportbált. A rendezvény elsődleges célja a szórakozáson túl a helyi sportszervezetek támogatása a sportbál belépőjegyeinek és a tombolajegyek értékesítéséből származó bevételből. Idén több mint másfél millió forint támogatásban részesülnek a sportszervezetek.

Egy évet kihagyva ismét megrendezésre került a népszerű békési sportbál. A helyi sportszervezetek, sportolók, sportot támogatók nagyszámú érdeklődése mellett mintegy négyszáz vendég szórakozott együtt. Dankó Béla, Békés és térsége országgyűlési képviselője, az est fővédnöke köszöntő beszédében hangsúlyozta, hogy a békési sportolók, sportszervezetek teljesítményükkel rászolgálnak a támogatásra és a figyelemre, továbbra is szurkol minden békési sportolónak és bízik benne, hogy jövőre is ebben a körben találkozhatunk. Kálmán Tibor polgármester, a rendezvény védnöke köszönetét fejezte ki annak a közösségnek, aki a szervezőmunkában részt vett.

Az est folyamán a Mediterrán Zenekar szórakoztatta a vendégeket, és a sok tánc mellett folyamatosan vásárolták a résztvevők a tombolajegyeket.

A 12. Békési Sportbált számos vállalkozó – többek között a gyulai Zsigovits Ékszerüzlet, a Dánfoki Üdülőközpont –, magánszemélyek, Püski Sándor, Csuta György és Horváth Hajnalka festőművészek gyönyörű alkotásaikkal és civil szervezetek támogatták tombolanyeremények felajánlásával, amelynek eredményeként az értékes nyeremények mind gazdára találtak.

A vendégek a megvásárolt belépőjegyre ráírták az általuk támogatni kívánt helyi sportszervezet nevét, ennek megfelelően, a szavazatok arányában került szétosztásra az 1,7 millió forint összegű báli bevétel.

Békési Sportbál

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!