Folytatódik a toborzás Békéscsabán – Körös Hírcentrum

folytatodik-a-toborzas-bekescsaban-–-koros-hircentrum

rendőr, járőr, képzés, toborzás Fotó: Police.hu

A képzésekről, a jelentkezés feltételeiről, és a hivatásosok szolgálati feladatairól is kaphatnak információkat az érdeklődők.

Ezen a héten is működik rendőrségi toborzó stand Békéscsabán, a Csaba Centerben. Az érdeklődők a rendészeti képzésekről, a jelentkezés feltételeiről, és a hivatásosok szolgálati feladatairól is első kézből kaphatnak információkat. A rendőrség toborzó munkatársai február 27-én, kedden 12 órától 14 óráig, majd február 29-én, csütörtökön 16 és 18 óra között a bevásárlóközpont földszintjén állnak az őket felkeresők rendelkezésére.

A képzésekről szóló tájékoztatók megtalálhatóak a rendőrség karrierportálján is. Emellett a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán is fogadják az érdeklődők telefonhívásait. A 66/523-700-as telefonszám munkaidőben hívható, illetve szintén munkaidőben személyesen is lehet tájékoztatást kérni a főkapitányságon, Békéscsabán, a Bartók Béla út 1-3. szám alatt.

Police.hu

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!