Sarkadon ittas, Békésen pedig eltiltott járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök – Körös Hírcentrum

sarkadon-ittas,-bekesen-pedig-eltiltott-jarmuvezetovel-szemben-intezkedtek-a-rendorok-–-koros-hircentrum

autó, műszerfal, ittas vezetés Kiemelt kép illusztráció!

Sarkadon, a Szalontai úton 2024. február 4-én 2 óra 15 perc körül a rendőrök egy személygépkocsit és annak vezetőjét ellenőrizték. A férfivel alkoholszondát is fújattak a helyszínen, amely pozitív értéket mutatott. A férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol a további mérések is azt mutatták, hogy alkoholt ivott vezetés előtt. Ráadásul a vezetői engedélye egészségügyi érvényessége is hónapokkal korábban lejárt. A rendőrök büntetőfeljelentést tettek ellene.

hirdetés

Nem vezethetett volna az a férfi sem, akit 2024. február 4-én 19 óra 30 perc körül ellenőriztek a rendőrök Békésen, a Bocskai utcában. A férfit ugyanis a Gyulai Járásbíróság és a Békési Járásbíróság is eltiltotta járművezetéstől, azért mert korábban többször is ittasan vezetett. A Békési Rendőrkapitányság járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség miatt eljárást indított ellene.

hirdetés

Police.hu

hirdetés

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!