Gigarazziát tart Békés vármegyében a NAV – Körös Hírcentrum

gigarazziat-tart-bekes-varmegyeben-a-nav-–-koros-hircentrum

bankkártya, terminál, trükközött két nő Illusztráció: Pixabay.com

Helyszíni ellenőrzéseket hajt végre Békés vármegyében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Jogkövetési vizsgálatokra és próbavásárlásokra kell számítani. Mutatjuk a részleteket.

hirdetés

2024. február 5. és 9 között. NAV Békés Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai a sport-, fitnesz- és edzőtermi szolgáltatókat ellenőrzik. A nyugta- és számlaadást, a foglalkoztatottak bejelentését, valamint az online pénztárgép használatának szakszerűségét vizsgálják.

hirdetés

2024. február 12. és 16. között a NAV Békés Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai a vármegye virág- és ajándékárusainak nyugta- és számlaadását és a foglalkoztatottak bejelentését vizsgálják.

2024. március 11. és 22. között NAV Békés Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai díszfaiskolákban, kertészetekben ellenőrzik a nyugta- és számlaadást, a foglalkoztatottak bejelentését, valamint az online pénztárgépek használatának szakszerűségét.

2024. március 25. és 29. között a NAV Békés Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai a húsboltokat, (húsvéti árusok) sonka, tojás, csokoládéárusokat ellenőrzik. A revizorok a nyugta- és számlaadást és a foglalkoztatottak bejelentését vizsgálják.

hirdetés

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!