Sok hiányossága volt annak a motornak, amelyet egy 15 éves fiú vezetett Orosházán

sok-hianyossaga-volt-annak-a-motornak,-amelyet-egy-15-eves-fiu-vezetett-oroshazan

Szarvason, közlekedési, kutya harapott, kék, rendőrségi, pénztárcát lopott Illusztráció: Pixabay.com

Egy motort vezető fiatallal szemben intézkedtek a rendőrök Orosházán. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a fiúnak nem volt jogosítványa, a motor pedig műszakilag nem felelt meg az előírásoknak. A rendőrök több eljárást is indítottak ellene.

hirdetés

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei egy segédmotoros kerékpárral közlekedő fiatalra figyeltek fel 2024. január 31-én 14 óra 20 perc körül a Mátyás király utcában. Az tűnt fel nekik, hogy a zárt bukósisakot nem vette fel rendesen, csak félig húzta a fejére és be sem kapcsolta. Megállították és ellenőrzés alá vonták.

hirdetés

Kiderült, hogy a 15 éves fiú nevelőapja motorját hozta el engedély nélkül. A jármű erősen kifogásolható állapotban volt, hiányzott a helyzetjelző lámpája és az irányjelző búrája is. Nem volt rajra visszapillantó tükör sem, a gumik futófelülete pedig középen tükörsimára volt kopva. A motoron nem volt alvázszám és érvényes biztosítás sem. A fiatal fiú a rendőrök kérésére jogosítványát sem tudta bemutatni, mivel soha nem is volt neki.

Az Orosházi Rendőrkapitányság engedély nélküli vezetés és több KRESZ szabályszegés miatt is eljárást indított ellene.

Police.hu

hirdetés

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!