Defektet kapott autósnak segítettek a rendőrök Békésben

defektet-kapott-autosnak-segitettek-a-rendorok-bekesben

A nő levélben köszönte meg a rendőröknek, hogy nem mentek el mellette.

Lerobbant autójával egy nő Békés vármegyében 2024. január 17-én délután. Munkából tartott hazafelé, amikor defektet kapott, segítséget viszont nem. „Nagyjából 15 perc kétségbeesés, várakozás, tehetetlenség, csalódottság után (mert ugye senki sem állt meg, senki meg nem kérdezte, hogy mi a baj, esetleg segíthet-e…) megláttam a fényt az alagút végén…. Őket” – fogalmazott a bajbajutott.

A Gyulai Rendőrkapitányság két rendőre Pilán Márkó Krisztián r. törzsőrmester és Haba Szabolcs r. őrmester jártak arra éppen, természetesen megálltak, sőt, ki is cserélték a kereket. A nő ezután levelet küldött a rendőrkapitányságra. Azzal kezdte a sorait, hogy a háláját szeretné kifejezni annak a két fiatal Úriembernek – így nagybetűvel -, akik szívvel lélekkel végzik a munkájukat és embertársaikat nem hagyják bajban. Leírta, hogy sajnos a fiatalemberek nevét nem tudja, de teljes szívéből köszöni a segítségüket. „Jó tudni, hogy ilyen emberek vigyáznak ránk!” – zárta a sorait.

A két rendőrnek dr. Bede Sándor r. ezredes, kapitányságvezető tolmácsolta az üzenetet és mindkettőjüket példaként állította a rendőrkapitányság állománya elé.

Police.hu

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!