Felidegesítette a barátnője, majd kidöntötte az útjába eső jelzőtáblákat egy gyulai férfi

felidegesitette-a-baratnoje,-majd-kidontotte-az-utjaba-eso-jelzotablakat-egy-gyulai-ferfi

jelzőtábla, elsőbbségadás kötelező, kidöntötte a jelzőtáblákat Kiemelt kép illusztráció! Fotó: Körös Hírcentrum

Közlekedés biztonsága elleni bűntett miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában elzárás büntetés kiszabására tett indítványt egy 33 éves büntetett előéletű gyulai férfival szemben, aki mérgében több közlekedési jelzőtáblát eltávolított a helyéről.

A Békés Vármegyei Főügyészség tájékoztatása szerint, a férfi 2023. június 11-én, éjfél után nem sokkal, a barátnőjével való konfliktus miatt feldúlt állapotban gyalogosan közlekedett Kunágotán, a Rákóczi utcán, a buszállomás felől a Kossuth utca irányába.

Ennek során az útjába eső közlekedési jelzőtáblákat – a Rákóczi utca 25. számú ingatlan előtti útszakaszon 1 db „Útkereszteződés alárendelt úttal és 1 db „Gyermekek” jelzőtáblát, a Rákóczi utca 28/A. számú ingatlan előtti útszakaszon 1 db „Útkereszteződés alárendelt úttal” jelzőtáblát, a Rákóczi utca – Kossuth utca kereszteződésében 2 db „Elsőbbségadás kötelező” és 2 db „Kerékpárút” jelzőtáblát – kivette a helyükről és azokat az úttestre vagy az útpadkára dobta.

Cselekményével a közúti közlekedés biztonságát veszélyeztette.

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!