Ittas sofőröket tartóztattak fel a rendőrök Békésben

ittas-soforoket-tartoztattak-fel-a-rendorok-bekesben

autó, műszerfal, ittas vezetés Kiemelt kép illusztráció!

A rendőrök három autóst ittas járművezetés gyanúja, két férfit pedig engedély nélküli vezetés miatt állítottak elő.

Árokba csúszott egy személygépkocsi 2024. január 19-én délután Kisnyék és Sarkadkeresztúr között. Az autót vezető férfi nem sérült meg, de a szonda ittasságot jelzett nála, ezért a rendőrök előállították, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene. Rajta kívül még két férfi ellen indult büntetőeljárás azért, mert vezetés előtt alkoholt fogyasztottak.

Egyiküket január 20-án néhány perccel éjfél előtt Battonyán, a Fakertvég utcában állították le és igazoltatták. A másik autós pedig másnap hajnali fél 4 körül Orosházán, a Zöldfa utca és a Dózsa utca kereszteződésében kocsijával fának és korlátnak ütközött. Nem sérült meg, de nála is pozitív lett a légalkoholmérés eredménye.

Mellettük ketten kerültek őrizetbe azért, mert engedély nélkül vezettek. Egy lőkösházi férfi január 19-én este Orosházán, az Iglói úton motorozott, amikor ellenőrizték és kiderült, hogy nincs jogosítványa. A másik, magyarbánhegyesi férfi január 21-én délelőtt személygépkocsival közlekedett, Magyarbánhegyesről, az Árpád utcából állították elő. Az engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják őket.

Police.hu

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!