Ezen a héten is folytatódik a toborzás

ezen-a-heten-is-folytatodik-a-toborzas

rendőr toborzás, járőr képzés Fotó: Police.hu

Ezen a héten Békés vármegyében Békéscsabán folytatódik a toborzás. A rendőrség várja a hivatásos szolgálat iránt érdeklődőket.

A hivatásos szolgálatról, a rendőrképzésekről tart tájékoztatót a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportja Békéscsabán. A Csaba Center Bevásárló- és Szórakoztató Központ földszintjén 2024. január 23-án 12 és 14 óra között, majd január 25-én 16 óra és 18 óra között működik majd információs pont. Békéscsabán, a Csaba Parkban 2024. január 25-én 10 órától 14 óráig a Farsangi Sokadalmon várják az érdeklődőket.

Minden helyszínen segítenek a döntésben, szívesen válaszolnak a jelentkezés feltételeivel, az oktatással és a hivatásos szolgálattal kapcsolatos kérdésekre.

A képzésekről szóló tájékoztatók megtalálhatóak a rendőrség honlapján. Emellett a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán is fogadják az érdeklődők telefonhívásait. A 66/523-700-as telefonszám munkaidőben hívható, illetve szintén munkaidőben személyesen is lehet tájékoztatást kérni a főkapitányságon, Békéscsabán, a Bartók Béla út 1-3. szám alatt. Emellett a karrier@bekes.police.hu ímélcímre küldött levélben is lehet érdeklődni, jelentkezni.

Police.hu

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!