Meglovasított egy autót Békéscsabán, keresik a rendőrök

meglovasitott-egy-autot-bekescsaban,-keresik-a-rendorok

autólopás Békéscsabán

Valaki elvitt egy autót Békéscsabán, a Szőlő utcából. Az esetet kamera rögzítette, az ismeretlen azonosításához a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Békéscsabán, a Szőlő utcából 2023. december 26-án éjjel elvittek egy nyitva hagyott személyautót. A Békéscsabai Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett gyanúja miatt nyomozást rendelt el és a rendőrök a történtekkel összefüggésben keresik a mellékelt videón látható embert.

Kérik, hogy aki felismeri, vagy felismerni véli őt, tegyen bejelentést a Békéscsabai Rendőrkapitányságon (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., telefonszám: +36/66/523-700), vagy hívja a 112-es segélyhívót. A „Telefontanú” +36/80/555-111-es számán akár névtelenül is lehet bejelentést tenni. Minden elérhetőségen a nap 24 órájában fogadják a hívásokat. A rendőrség előre is köszöni a bűncselekmény felderítéséhez nyújtott segítséget!

Kezdjük tiszta Appal!

Hallgass, vagy szólj be!

Töltsd le mobilalkalmazásunkat, hogy éjjel-nappal együtt lehessünk!

Hallgass minket bárhol és bármikor!

Vegyél részt nyereményjátékainkban, kérj dalt a kívánságműsorban, vagy értesíts bennünket talált állatokról, közlekedési helyzetről, rendkívüli eseményekről.

Hallgass minket bárhol, vagy küldd el nekünk hangüzeneted az alkalmazással!